WonenPlus WonenPlus

Droom - Durf - Leef

Open sollicitatie

Beste kandidaat,

Wat leuk! Je hebt stichting WonenPlus gevonden en wilt graag bij ons aan de slag.

Stichting WonenPlus is een kleinschalige zorgorganisatie die ruim 230 mensen met een beperking ondersteunt op het gebied van wonen en werken. Stichting WonenPlus kiest er bewust voor kleinschalig te zijn en te blijven, omdat wij het belangrijk vinden om nauw betrokken te zijn bij zowel cliënten als onze medewerkers.

De communicatie binnen Stichting WonenPlus is daarom laagdrempelig en sociaal. Wij zijn een transparante organisatie, waardoor medewerkers zich zeer betrokken voelen en een wezenlijk onderdeel van de nieuwe ontwikkelingen vormen.

Er is een participatie cultuur waarbij iedereen even waardevol is! De meeste medewerkers binnen WonenPlus werken als (persoonlijk) begeleider, ambulant begeleider of gastvrouw/gastheer. Zij zijn voornamelijk bezig met de zorg voor onze cliënten.

Om dit mede mogelijk te maken hebben wij ook administratieve, financiële en bedrijfsmatige toppers die het bedrijfsmatige proces stroomlijnen.

Misschien hebben wij op dit moment niet de passende vacature voor jou, maar wij zijn wel regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Laat daarom jouw CV en motivatiebrief bij ons achter en naar welke functie jij op zoek bent.

Mochten wij mogelijkheden voor je hebben dan nemen wij contact met je op. Iedere sollicitant krijgt een berichtje, ook wanneer we ​op dit moment geen mogelijkheden hebben.

Wanneer je reageert kan het zijn dat een reactie van ons in je spambox terechtkomt. 

Referentienummer:

20.00

Regio:

  • Limburg

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkdagen:

Wisselende diensten

Startdatum:

16-11-2020

Locatie:

Limburg

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://www.wonenplus.nl

Kantooradres:

Rijksweg Zuid 170 6161 BV Geleen